Reiki

Reiki is levensenergie, de energie van alle leven en de grondslag van genezing. Reiki leer je niet. Je kunt haar van een ander ontvangen en zelf aan een ander geven. Het is een wisselwerking. Met deze energie kan ik anderen zich laten ontspannen, hun pijnen verlichten en het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren. Het geeft mijn klanten een gevoel van geestelijk en lichamelijk compleet zijn. Reiki gaat daarheen waar het nodig is.

Reiki kan worden gegeven voor iedere leeftijd, mensen en dieren.

“Als je het lichaam wilt genezen, moet je eerst de ziel genezen.”

Plato, 427-347 v. Chr.

Quantum Touch

“Het leven is een geschenk, en wij hoeven alleen maar leren het te ontvangen”. ( Lazaris )

Quantum Touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met handen. Speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken zorgen ervoor dat ik energie op een zodanig niveau kan brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om een enorm effect te hebben voor houdingscorrecties, het verminderen van pijn en ontstekingen en het versnellen van genezingsprocessen.

De echte “healer”, dat wil zeggen de persoon wiens lichaam zich heelt, komt eenvoudigweg in entrainment met de beoefenaar en neemt diens vibratie over. Alles wat ik doe als beoefenaar is de energie verschaffen voor de resonantie die anderen in staat stelt zichzelf te genezen.

Liefde is hierbij de universele vibratie die mensen in staat stelt helende energie aan elkaar over te dragen.