Leven vanuit mijn hart dat is wat ik al jaren doe

Vanuit mijn hart heb ik de balans gevonden om mensen die op mijn pad komen te ondersteunen om de kracht in henzelf te ontdekken. De basis daarvoor heb ik gelegd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
De spiegels die ik tegen kwam hebben mij laten zien wat ik in het leven te geven heb. Ik breng dat in praktijk met Hands 4 Balance door mijn ervaringen te delen, verschillende massages en behandelingen te geven en mensen in hun hart aan te raken.

Ongeveer 22 jaar geleden ben ik me bewust geworden van mijn persoonlijke spirituele pad. Na mijn Reiki cursussen en mijn ervaringen met Stervensbegeleiding, ben ik een cursus Voetreflexzone massage gaan volgen. Hierdoor ontdekte ik dat ik handen heb gekregen om te kunnen geven in de vorm van massage, aanraking en intuïtieve en energetische kunst.

Vanuit mijn intuïtie ben ik me toen steeds bewuster geworden van mijn eigen blokkades en zocht naar wegen en antwoorden om deze verder op te lossen. Ik ben meer in mijn eigen kracht gekomen door de juiste keuzes te maken, te investeren in workshops, lezingen, meditaties, behandelen van mensen, het lezen van boeken en het volgen van cursussen en opleidingen. Alles wat ik heb geleerd en ervaren gebruik ik nu fulltime in mijn praktijk Hands 4 Balance. Dat doe ik met een liefdevolle aanraking en vanuit mijn sterke intuïtie.

Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren en je mag ontmoeten in mijn praktijk Hands 4 Balance.

Liefdevolle groet,

Sylvia Kok